Priser og Vilkår

Terapi:

  • Individuel terapi pr. session (50 minutter) – 1050 kr
  • Videokonsultationer pr session (50 minutter) – 1050 kr
  • Gruppe – efter aftale
  • Supervision pr. time individuel – 1200 kr
  • Supervision pr. time for to – 1600 kr
  • Supervision i gruppe fra tre – kontakt mig for pris
  • Undervisning – efter aftale. kontakt mig for pris

Betaling:
Vi afregner efter hver gang. Enten via mobilepay eller bankoverførsel.

Afbud:
Afbud må altid meldes på forhånd og senest dagen før kl 15.00 enten på telefonsvar eller sms til 91 55 27 39, eller på mail: psykolog@nataliejohannsen.dk. Ved udeblivelse eller afbud senere end ovenstående frist faktureres du for det fulde beløb for samtalen, også ved sygdom.

Dette gælder alle slags klienter og forløb.

Jeg tilbyder at sende en påmindelses-sms til dig dagen før vores samtale. Dette er en ekstra service, så hvis der skulle der være fejl i sms-servicen, er det dit eget ansvar at have noteret vores aftale.

Tilskud:
Jeg er ikke tilknyttet den offentlige sygesikring og modtager derfor ikke klienter henvist fra egen læge.

Hvis du er medlem af Sygesikring Danmark kan du få tilskud til psykologisk behandling. Det er typisk cirka 300-450kr pr session afhængig af hvilken problematik du henvender dig med samt hvilken alder du har. Informer mig blot ved første samtale om at du er medlem.

Der findes desuden et større udbud af sundhedsforsikringer der dækker helt eller delvis psykologhjælp. Det kan for eksempel være gennem arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring. Nogle indboforsikringer dækker for krisehjælp. Nogle forsikringselskaber har aftaler med specifikke firmaer eller psykolognetværk, mens andre dækker afgifter til et afgrænset samtaleforløb hos en psykolog, som man selv vælger. Dine børn, kan også være dækket under disse sundhedsforskringer.

I nogle tilfælde har man en fagforening der dækker udgifterne helt eller delvist for psykologhjælp, hvis det for eksempel er tale om en arbejdsbetinget krise. I særlige tilfælde kan der også være  mulighed for tilskud til psykologisk behandling fra ens kommune.

Da jeg er autoriseret psykolog, kan du gøre brug af de fleste sundhedsforsikringer hos mig. Spørg mig endelig, hvis du er i tvivl om noget i den forbindelse.

Jeg tilbyder terapi på dansk og tysk. Begge sprog er mine modersmål.